boekhandel over het water logo

De inspirerende boekhandel in Amsterdam-Noord

De geschiedenis van mijn seksualiteit

  • De geschiedenis van mijn seksualiteit
  • Lakmaker, Tobi
  • € 22,50

Als je een boek bestelt, kun je kiezen uit ophalen in de winkel of thuisbezorgen. Verzendkosten zijn 4,95, tenzij anders aangegeven.

Nog een bejubeld debuut!

Van ons:
‘Het zou mooi zijn als het palet aan smaken tussen man en vrouw zichtbaarder wordt in de maatschappij.’-Lakmaker in Trouw. Voor as je het daarmee eens bent of als je je afvraagt wat iemand daarmee kan bedoelen.

Van de uitgever:`
‘De geschiedenis van mijn seksualiteit luidt: dat ik altijd op zoek ben geweest naar iemand die de deuren en ramen zou sluiten, zou zeggen: en nu is het goed. Meer concreet viel ik eerst op mannen en toen op vrouwen, natuurlijk altijd al op vrouwen, op Muriël de roodharige bijlesdocente met de lange benen, op wie niet, maar ik hield mijn ogen of iets anders erg cruciaals ongeopend. Dat doet ook eigenlijk weinig ter zake.’ De geschiedenis van mijn seksualiteit is het messcherpe en onconventionele romandebuut van Sofie Lakmaker, ooit tot muze verklaard en later tot lesbische fundamentalist. Een essentieel werk, gedurfder geschreven dan Frenkie de Jong voetbalt. Over het genie dat Sofie Lakmaker is, was of had moeten zijn.
‘Sofie Lakmaker en Lil’ Kleine delen een brutaal soort eenzaamheid.’ – Kees de Koning
Sofie Lakmaker (1994) schrijft columns voor De Groene Amsterdammer en LINDA.meiden. Na korte tijd Russisch en literatuurwetenschap gestudeerd te hebben rondde ze in 2018 haar opleiding filosofie af.

ISBN 9789493168640
Uitgever Das Mag
Verschenen 2021
Bindwijze paperback