boekhandel over het water logo

De inspirerende boekhandel in Amsterdam-Noord

de droomfabriek

droomfabriek werf
  • de droomfabriek
  • Gerwin van der Werf
  • € 21.99

Als je een boek bestelt, kun je kiezen uit ophalen in de winkel of thuisbezorgen. Verzendkosten zijn 4,95, tenzij anders aangegeven.

Ongemakkelijk boek over vmbo-leerlingen en een erg begane juf

Aby:
Een felle aanklacht tegen het gebrek aan maatschappelijke aandacht voor mensen aan de onderkant van de samenleving en leerlingen in het vmbo-onderwijs, maar ook een verontrustende en ongemakkelijke roman over een jonge vrouw die, gedreven door een onmogelijke liefde, een onhandig pad bewandelt.
Ik heb me er regelmatig op betrapt luidkeels “NEE! DOE HET NIET” te roepen tegen het boek.

De uitgever:
In ‘De droomfabriek’ van Gerwin van der Werf wordt Josie zonder ervaring wiskundelerares op een school in een achterstandswijk. Ze heeft de grootste moeite met orde houden, boeken vliegen door het lokaal, tampons steken in het plafond en nooit stoppen die kinderen met praten. Vooral de populaire Carmen uit klas 3A maakt het haar moeilijk. Carmen komt te laat, zit op haar telefoon, heeft nooit huiswerk gedaan, geen pen bij zich – en hoezo is dat háár probleem? Ze heeft immers zestigduizend volgers op Instagram. Dan vraagt het meisje ineens om bijles, maar wel op één voorwaarde: het moet bij Josie thuis.

ISBN 9789025472412
Uitgever atlas contact
Verschenen 2022
Bladzijden 288 blz.
Bindwijze paperback met flappen