boekhandel over het water logo

De inspirerende boekhandel in Amsterdam-Noord

De chocoladetandarts

chocoladetandarts menten
  • De chocoladetandarts
  • tosca menten
  • € 12,99, na 6-1-2022 15,99

Als je een boek bestelt, kun je kiezen uit ophalen in de winkel of thuisbezorgen. Verzendkosten zijn 4,95, tenzij anders aangegeven.

Uitbundig boek van een uitbundige kinderboekenschrijfster over onzinnige beroepen

Aby:
Ik hou van uitbundige kinderboeken, en schrijf ze bij tijd en wijle ook zelf. Maar de kinderboekenkoningin van de losgeslagen vrolijke onzin is Tosca Menten. Ze maakte een boek vol bizarre beroepen, speciaal voor bij het thema van de kinderboekenweek 2021. Ik werd blij van de vogelkoordirigent, maar ook van de octopusmanicure en al die anderen.
De illustraties van Geert Gratema maken het nog leuker.
Voor 7-9 of 10 jarigen.

De uitgever:
Waanzinnige verhalen van Tosca Menten
Wist je dat de gaatjes voor de hazelnoten in je chocoladereep worden geboord door een chocoladetandarts? Dat een bacteriejager op reuzenbacteriën jaagt en dat graskappers vrolijke dreadlocks kunnen draaien in je gazon? Slist je papegaai Harrie? Breng Harrie naar de papegaaienlogopedist. En heb je altijd al een spookexamen willen doen? Dit is je kans!
De chocoladetandarts is een nieuwe hilarische verhalenbundel over waanzinnige beroepen die alleen Tosca Menten kan bedenken. Haar knotsgekke verhalen worden aangevuld met nutteloze weetjes, maffe lijstjes, grappige cartoons en heel veel geestige tekeningen van Geert Gratama.

ISBN 9789000377862
Uitgever van Goor
Verschenen 2021
Bladzijden 224 blz.
Bindwijze hardcover