boekhandel over het water logo

De inspirerende boekhandel in Amsterdam-Noord

Creek Country

creek country kriek
  • Creek Country
  • Erik Kriek
  • € 29,99

Als je een boek bestelt, kun je kiezen uit ophalen in de winkel of thuisbezorgen. Verzendkosten zijn 4,95, tenzij anders aangegeven.

Plaatjes en informatieve teksten over Noord-Amerikaanse folkmuziek. Fijn hoor. Met een cd!

Aby:
Stel nu dat je van Noord-Amerikaanse bergmuziek houdt, of country of bluegrass, of hoe ze het ook noemen, en van striptekeningen, en van infornatie over legendariscxhe (en vaak dode) muzikanten, dan is dit je boek. Mooie tekeningen van Striptekenaar Erik Kriek, aangevud met leuke weetjes en een cd’tje waarop hij zelf zingt.

De uitgever:
Creek Country boek met cd.
Erik Kriek brengt als stripmaker en illustrator vele eenzame uren achter de tekentafel door. Strips maken is monnikenwerk en muziek is een vaste kompaan bij die arbeid. Met deze portretten brengt hij nu een getekende hommage aan al de artiesten wier muziek hem door de jaren heen heeft geïnspireerd en zijn werk heeft helpen veraangenamen. Vele van de door hem geportretteeerde artiesten zijn niet meer in leven, maar hun muziek leeft eeuwig voort. Laat Erik u bij de hand nemen en meevoeren naar Creek Country. De cd in het boek bevat een prachtige selectie van hun songs, uitgevoerd door Tim Knol en de Blue Grass Boogiemen, met muzikale bijragen van de Lasses en Erik himself.

ISBN 9789493109162
Uitgever concerto
Verschenen 2020
Bladzijden 120 blz.
Bindwijze hardcover