boekhandel over het water logo

De inspirerende boekhandel in Amsterdam-Noord

Café Morgen

  • Café Morgen
  • Kapitein, Renée
  • € 22.99

Als je een boek bestelt, kun je kiezen uit ophalen in de winkel of thuisbezorgen. Verzendkosten zijn 4,95, tenzij anders aangegeven.

Dit boek bespreken we bij Lot's leesclub op 13 september 2023.

De uitgever:

Een vrouw heeft een eigen kamer nodig, of beter nog: een café. Café Morgen bijvoorbeeld. Waar Loes achter de toog zichzelf terugvond toen de wereld haar te krap was geworden. Waar de tachtigjarige buurvrouw te veel wijn drinkt. Waar Tracey thuiskomt, nadat ze is weggelopen bij een Women’s March, het protestbord nog in haar handen. Waar de hond van Roos haar naar binnen trekt, als ze even niet meer weet wie ze is, behalve moeder. En waar Piloot zich niet door openingstijden laat weerhouden om nog een biertje (of wat) te bestellen.

Vijf vrouwen, op zoek naar een ruimte om met veel durf zichzelf te zijn, of juist voorzichtig een nieuwe identiteit uit te proberen. Op zoek naar een goede luisteraar, of naar iemand die vertelt hoe het zit. Op zoek naar een eigen plek, of gewoon een goed glas bier. Café Morgen is een roman als een kroegavond, vol meningen en dromen en sterke verhalen.

ISBN 9789026356209
Uitgever Ambo|Anthos
Verschenen 2023
Bladzijden 256 blz.
Bindwijze paperback