boekhandel over het water logo

De inspirerende boekhandel in Amsterdam-Noord

Boer Boris, een paard voor Sinterklaas

boer boris paard lieshout hopman
  • Boer Boris, een paard voor Sinterklaas
  • € 13,99

Als je een boek bestelt, kun je kiezen uit ophalen in de winkel of thuisbezorgen. Verzendkosten zijn 1,95, tenzij anders aangegeven.

De liefste boer van het land helpt Sinterklaas

Aby:
Boer Boris, dat is  de ideale ambassseur voor boerend Nederland. Geen gedoe over uitstoot en stallen en monocultuur. Deze boer heeft hart voor mens en dier, en weet met vindingrijkheid en dierenvrienden de allergrootste problemen van de Sint op te lossen.
Helemaal fijn. Helemaal lief.

De uitgever:
Boer Boris een paard voor Sinterklaas is zonder twijfel het leukste sinterklaasboek van het jaar. Een nieuw deel in de serie van Ted van Lieshout en Philip Hopman. Boer Boris Wie kun je het beste inschakelen als de schimmel van Sinterklaas van de trap is gevallen? Boer Boris natuurlijk! In een brief naar Boer Boris vraagt Sinterklaas of hij Knol een weekje mag lenen. Knol voelt zich vereerd en laat zich het dak op hijsen om zijn draf op de nok te oefenen. Maar dat valt vies tegen, want Knol blijkt hoogtevrees te hebben… Ted van Lieshout en Philip Hopman Met honderdduizenden verkochte exemplaren blijft de Boer Boris-serie van auteur Ted van Lieshout en illustrator Philip Hopman mateloos populair. Ook dit deel in de serie is weer een schot in de roos. Het is zonder twijfel nu al het leukste sinterklaasboek van het jaar te noemen.

ISBN 9789025771935
Uitgever gottmer
Verschenen 2019
Bladzijden 32 blz.
Bindwijze hardcover