boekhandel over het water logo

De inspirerende boekhandel in Amsterdam-Noord

Bijzondere beesten en doodewone dieren

  • Bijzondere beesten en doodewone dieren
  • Bibi Dumon Tak en Fleur van der Weel
  • € 17,99

Als je een boek bestelt, kun je kiezen uit ophalen in de winkel of thuisbezorgen. Verzendkosten zijn 4,95, tenzij anders aangegeven.

van Lot:

Extra mooi uitgegeven en voor het eerst in 1 band: Twee van mijn favoriete kinderboeken: Bijzondere beesten en doodgewone dieren van Bibi Dumon Tak met illustraties van Fleur van der Weel. Dumon Tak strooit met humor en vertelplezier een bak informatie over je uit. Niet alleen luisteren kinderen met gespitste oortjes naar de verhalen over de bladluis of het luipaard, de dekenoctopus of de hooiwagen, als voorlezer is het ook genieten. Tot 1 november 2022 kost het in monochroom indido gedrukte boek 14,99. Sla je slag! (5-10 jaar)

van de uitgever:

Bibi Dumon Tak en Fleur van der Weel houden van alle dieren. Of het nu een om een heel gewone teek gaat (die tijdens zijn hele leven maar drie keer mag eten) of om het heel bijzondere vogelbekdier (het enige zoogdier dat eitjes legt), in elk dier zien ze wat het uniek maakt. Ze vertellen en tekenen zo aanstekelijk dat ook elke lezer zijn hart verliest aan al die buitengewone beesten.

Dit boek bevat Bibi’s bijzondere beestenboek en Bibi’s doodgewone dierenboek. Het eerste werd bekroond met een Zilveren Griffel. Beide boeken zijn niet alleen geweldig om zelf te lezen, ze laten zich ook heel goed voorlezen.

ISBN 9789045127958
Uitgever Querido
Verschenen 2022
Bladzijden 184 blz.
Bindwijze hardcover