boekhandel over het water logo

De inspirerende boekhandel in Amsterdam-Noord

bijzonder simpel

bijzonder simpel roman
  • bijzonder simpel
  • Alison Roman
  • € 24.99

Als je een boek bestelt, kun je kiezen uit ophalen in de winkel of thuisbezorgen. Verzendkosten zijn 4,95.

Eenvoudiger dan "simpel", zeker lekker en mooi

Aby:
De titel “simpel” was al in gebruik genomen door Ottolengi, en “bijzonder simpel” lijkt dan de passende keuze. Geen gedoe, lekkere voorafjes, geinige gerechten (geweldig decoratieve prei uit de oven!), zeker geen lullige hoofdgerechten (heibot met asperges en erwten!), en iets wat waarschijnlijk mijn lievelings citroenake wordt.

De uitgever:

Een van de beste kookboeken van het jaar- volgens The Guardian, The New York Times, Buzzfeed en Food Network
Dat liefde door de maag gaat bewijst Alison Roman door harten te veroveren met haar simpele maar fenomenale recepten in Bijzonder simpel!
De lezers van The New York Times kenden deze charmante en grappige culinaire koningin al langer maar zoals dat gaat met toprecepten, verspreiden ze zich razendsnel.
Haar kikkererwtenstoofpot (door thuiskoks omgedoopt tot The Stew) en haar recept voor koekjes (The Cookie!) zijn wereldwijd omarmd. Ze werd het gezicht van het thuiskoken tijdens de corona-lockdown. Ook in Nederland en België kan Alison rekenen op veel prominente fans en aandacht.

De opbouw van het boek is gebaseerd op de samenstelling van haar eigen maaltijden, wat zijzelf de vijf belangrijkste onderdelen vindt: snacks, salades, bijgerechten, hoofdgerechten en lekkere zoetigheden en de meeste recepten zijn geschikt van 4 tot 6 personen.
Haar populariteit dankt ze aan haar geen gedoe-mentaliteit: ‘Ik doe mijn uiterste best om mijn recepten te focussen op wat er in de voorraadkast ligt, en ze zo flexibel te maken dat je kunt wisselen van ingrediënt op basis van wat je toch al in huis hebt’
• Bijzonder koken met alledaagse ingrediënten
• Hét nieuwe culinaire fenomeen
• Bekend van #thestew en #thecookie

ISBN 9789000375172
Uitgever unieboek/spectrum
Verschenen 2020
Bladzijden 320 blz.
Bindwijze hardcover