boekhandel over het water logo

De inspirerende boekhandel in Amsterdam-Noord

Bedtijdverhalen voor rebelse meisjes, 100 bijzondere Nederlandse vrouwen

bedtijdverhalen
  • Bedtijdverhalen voor rebelse meisjes, 100 bijzondere Nederlandse vrouwen
  • diverse auteurs en illustratoren
  • € 22,50

Als je een boek bestelt, kun je kiezen uit ophalen in de winkel of thuisbezorgen. Verzendkosten zijn 4,95, tenzij anders aangegeven.

Inspiratie voor en door rebelse meiden, nu vol Nederlanders

Aby:
Een boek vol Nederlandse heldinnen, uit politiek, sport, culuur en meer, kort geïntroduceerd, vlot en divers geïllustreerd, ter inspiratie, leringh ende vermaeck.

de uitgever:
Na het succes van de eerste twee delen van Bedtijdverhalen voor rebelse meisjes, die wereldwijd zijn gelezen door bijna vijf miljoen mensen en zijn vertaald in 49 talen, gaat het avontuur verder in Nederland. Bedtijdverhalen voor rebelse meisjes – 100 bijzondere Nederlandse vrouwen gaat over de levens van buitengewone Nederlandse vrouwen van toen en nu. Vrouwen die hun eigen pad kiezen en hindernissen overwinnen, als schrijver, bergbeklimmer, arts, wetenschapper, politicus of activist. Van Frieda Belinfante tot Karin Amatmoekrim en van Harriette Verwey tot Jacoba van Beieren. Aan dit boek hebben 48 illustratoren en 16 schrijvers van Nederlandse bodem meegewerkt. Het is een boek vol inspiratie, speciaal voor iedereen die zijn eigen dromen volgt. Voor elk verkocht boek gaat 1 euro naar een van de vijf betrokken stichtingen die zich inzetten voor gelijke kansen van vrouwen en meisjes in Nederland.

ISBN 9789083063638
Uitgever rose stories
Verschenen 2021
Bladzijden 212 blz.
Bindwijze hardcover