boekhandel over het water logo

De inspirerende boekhandel in Amsterdam-Noord

Bak!

  • Bak!
  • Jubb, Jayne
  • € 19,99

Als je een boek bestelt, kun je kiezen uit ophalen in de winkel of thuisbezorgen. Verzendkosten zijn 1,95, tenzij anders aangegeven.

Brood uit Noord

Lot: Tijdens de eerste lockdown gingen we allemaal brood bakken, schijnt het. Dan is het nu tijd om je palet wat uit te breiden. Met de recepten van Jayne Jubb lukt dat met gemak. Jubb is een lokale bekendheid in Noord. Haar broden en andere lekkernijen zijn al sinds jaar en dag te koop bij Bakken voor de buren, de thuisbakkerij aan de Buiksloterbreek.

Van de uitgever:
Geniet jij ook zo van die fantastische zuurdesembroden die je in een restaurant wel eens geserveerd krijgt? Of die je bij een dure bakker soms kunt kopen? Zuurdesembrood – maar ook heel veel andere broden – maak je vanaf nu zelf, thuis in je eigen keuken. Is dat ingewikkeld? Tijdrovend? Met de enthousiaste en aanstekelijke aanwijzingen van Jayne Jubb, meester in bakken van zuurdesembrood, kan het gewoon niet mislukken. Maar je zult versteld staan van de variaties die je tegenkomt in dit boek. Er is namelijk nog veel meer! Geniet van heerlijke foolproof-recepten: van een simpel boerinnenbrood tot exotische gistbroden, glutenvrije broden, vrij-van-alles-behalve-smaak-baksels en – voor iedereen haalbare – patisserie. Iers sodabrood met cranberry’s, Laurier-uienbrood, het allerbeste brioche brood, boekweitbrood, kruiden-yoghurtbrood… Een buitengewoon inspirerend bakboek!

ISBN 9789045220819
Uitgever Karakters Uitgevers NF-NL Karakters Uitgevers BV.
Verschenen 2020
Bladzijden 192 blz.
Bindwijze Hardcover