boekhandel over het water logo

De inspirerende boekhandel in Amsterdam-Noord

Asymmetrie

Asymmetrie Lisa Halliday
  • Asymmetrie
  • Halliday, Lisa
  • € 22,99

Als je een boek bestelt, kun je kiezen uit ophalen in de winkel of thuisbezorgen. Verzendkosten zijn 1,95, tenzij anders aangegeven.

Lisa Halliday’s roman in drie delen gaat onder andere over de relatie van een jonge redactrice met een veel oudere, wereldberoemde auteur. #metoo of niet? En wat heeft dat te maken met het verhaal van een Amerikaan die terug wil reizen naar zijn vaderland Irak?

Van de uitgever:
Lisa Halliday licht in haar roman Asymmetrie de wanverhoudingen van onze huidige tijd uit en rekt de grenzen van fictie tot het uiterste op. New York, 2003. Alice, een jonge redacteur met schrijfambities, krijgt een verhouding met Ezra Blazer, een wereldberoemde, veel oudere schrijver. Heathrow Airport, 2008. Amar, een Irakees-Amerikaanse econoom die onderweg is naar zijn broer in Koerdistan, wordt vastgehouden en brengt het laatste weekend van het jaar door in het niemandsland achter de douane. De subtiele connecties tussen deze personages, die ogenschijnlijk niets met elkaar te maken hebben, worden langzamerhand onthuld in deze speelse, tedere debuutroman.

ISBN 9789025450823
Uitgever Atlas Contact
Verschenen 2018
Bladzijden 336 blz.
Bindwijze Paperback