boekhandel over het water logo

De inspirerende boekhandel in Amsterdam-Noord

Arabische sprookjes

arabische sprookjes al galidi
  • Arabische sprookjes
  • Al Galidi, Rodaan
  • € 20,99

Als je een boek bestelt, kun je kiezen uit ophalen in de winkel of thuisbezorgen. Verzendkosten zijn 4,95, tenzij anders aangegeven.

Arabische sprookjes- Alle leeftijden

Voor sprookjes ben je nooit te oud. Echt niet. Daarom is het zo fijn om sprookjes voor te lezen of te vertellen aan kinderen: kun je er samen van genieten. Een nieuw repertoire vind je in Arabische sprookjes, naverteld door Rodaan Al Galidi – bekend van Hoe ik talent voor het leven kreeg – en met illustraties van tere knipselkunst. De voorkant alleen al! We hebben een inkijkexemplaar in de winkel, dan kan je de kaftknipsels voelen.

Van de uitgever:
‘Arabische sprookjes’ is een onmisbaar verhalenboek voor kinderen én volwassenen, met sprookjes verzameld en verteld door Rodaan Al Galidi en versierd met de prachtigste knipkunst van Geertje Aalders.

Rodaan Al Galidi, weergaloze verhalenverteller, verzamelde niet alleen klassieke Arabische sprookjes, maar ook verhalen die via een omweg in het Midden-Oosten zijn beland en daar inmiddels niet meer weg te denken zijn. Met zijn humor en filosofische noten spreekt hij zowel kinderen als volwassenen aan. Knipkunstenares Geertje Aalders, bekend van o.a. Flow Magazine, maakte de bijzondere beelden bij de sprookjes. Met haar schaartje en mesje wekt ze elk detail tot leven.

ISBN 9789025767181
Uitgever Gottmer
Verschenen 2017
Bladzijden 136 blz.
Bindwijze Gebonden