boekhandel over het water logo

De inspirerende boekhandel in Amsterdam-Noord

Amos Muis blijft een dagje thuis

Amos Muis blijft een dagje thuis stead
  • Amos Muis blijft een dagje thuis
  • Philip Stead & Erin Stead
  • € 14,99

Als je een boek bestelt, kun je kiezen uit ophalen in de winkel of thuisbezorgen. Verzendkosten zijn 4,95, tenzij anders aangegeven.

wat een zoet prentenboek over een zieke dierenliefhebber en zijn vrienden

Aby:
Zo zoet! Amos Muis (een wat vreemde achternaamvertaling voor iemand die in het Engels Amos McGee heet) gaat dagelijks met de bus naar de dierentuin om voor de dieren te zorgen. Totdat hij zelf ziek wordt, en wel wat verzorging door zijn vrienden kan gebruiken. Een beetje ouderwetsig van sfeer, maar liefdevol (en soms heel geestig) bedacht en getekend

De uitgever:
Amos Muis neemt elke ochtend de bus naar zijn werk in de dierentuin. Met de olifant speelt hij schaak, met de schildpad doet hij een hardloopwedstrijd (de schildpad wint altijd). En de verlegen pinguin? Daar zit hij gewoon een poosje zwijgend naast. Op een dag wordt Amos ziek. Zijn dierenvrienden missen hem enorm en verzinnen er wat op! Dit boek was volgens de New York Times en Publishers Weekly het beste prentenboek van 2010. Het werd bekroond met de Caldecot Medal, de meest prestigieuze prijs voor prentenboeken in de VS.

ISBN 9789492600431
Uitgever Paolo
Verschenen 2021
Bladzijden 40 blz.
Bindwijze hardcover