boekhandel over het water logo

De inspirerende boekhandel in Amsterdam-Noord

Alle Hens aan dek

alle hens aan dek westera
  • Alle Hens aan dek
  • Bette Westera
  • € 14,99

Als je een boek bestelt, kun je kiezen uit ophalen in de winkel of thuisbezorgen. Verzendkosten zijn 1,95, tenzij anders aangegeven.

Over flessenpost, piratenschepen en alle Hens

Aby:
Piratenschepen mogen niet ontbreken bij een kinderboekenweek over reizen en vervoersmiddelen. In dit zelflees-/voorleesboek sollliciteert PePe zonder het te beseffen naar een baantje als piratenmatroos. En hij wordt nog aangenomen ook! PePe moet nog aardig wat leren, want hij denkt dat enteren iets is dat je met de enter-toets op de computer doet, terwijl de piraten toch echt een boot willen beroven!
Spannend, lief en leuk voor kinderen in groep 3-4-5.

Uitgever:
Om zelf te lezen of voor te lezen: laat je meevoeren door deze bekroonde klassieker van succesvol schrijfster Bette Westera. Peter-Paul piraat Peter-Paul is een onopvallend jongetje met pluizig piekhaar, best wel grote oren en een nog grotere fantasie. Hij weet al wat hij later worden wil: piraat. Daar moet hij van zijn meester een opstel over schrijven. Als het opstel door een wonderlijke speling van het lot terechtkomt bij de kapitein van piratenschip Draculus Drie, mag Peter-Paul – PéPé vanaf nu – meteen inschepen. De bemanning, bestaande uit Hens 1, Hens 2 en Hens 4, leert hem alles over het leven aan boord: enteren, zeilen strijken en hozen. Maar waar is Hens 3 eigenlijk gebleven? Bette Westera & Joanne Lew-Vriethoff Alle hens aan dek werd geschreven door Bette Westera, die in 2015 de Gouden Griffel won. In het boek staan tekeningen van Joanne Lew-Vriethoff. Het werd bekroond met een Vlag & Wimpel van de Griffljury. Een heerlijk kinderboek dat zowel geschikt is om voor te lezen (vanaf 5 jaar) als om zelf te lezen (vanaf 7 jaar).

ISBN 9789025767020
Uitgever gottmer
Verschenen 2017
Bladzijden 136 blz.
Bindwijze hard-cover