boekhandel over het water logo

De inspirerende boekhandel in Amsterdam-Noord

De wolf, de eend & de muis

De wolf, de eend & de muis Mac Barnett
  • De wolf, de eend & de muis
  • Barnett, Mac
  • € 14,99

Als je een boek bestelt, kun je kiezen uit ophalen in de winkel of thuisbezorgen. Verzendkosten zijn 1,95, tenzij anders aangegeven.

De eend en de muis zijn opgevreten door de wolf, maar ze maken er in zijn buik gewoon een feestje van. Of zoals de eend zegt: ‘Ik mag dan misschien opgeslokt zijn, maar dat betekent nog niet dat ik me laat opeten.’ De twee vinden het goed toeven in de buik van de wolf, totdat er een jager komt. Maar dan besluiten de drie dieren hun krachten te bundelen.
Hartverwarmend prentenboek over vriendschap, moed en berouw. En over hoe het ergste wat je je voor kunt stellen, soms best meevalt als je er middenin zit – zolang je het maar van de positieve kant bekijkt.

Van de uitgever:
Een prachtig nieuw boek van het veelbekroonde duo Jon Klassen en Mac Barnett.
Op een dag wordt de muis door een wolf opgegeten en belandt in diens maag. Daar blijkt hij niet de enige te zijn: er woont al een eend! Het leven in de buik van de wolf blijkt zo slecht nog niet. Totdat er een jager ten tonele verschijnt…
De wolf, de eend & de muis is het nieuwe prentenboek van het veelbekroonde duo Jon Klassen en Mac Barnett. Eerder maakten zij Driehoek. Een avontuurlijk en geestig verhaal, prachtig vertaald door Edward van de Vendel.

ISBN 9789025768249
Uitgever Gottmer
Verschenen 2018
Bladzijden 40 blz.
Bindwijze Gebonden