boekhandel over het water logo

De inspirerende boekhandel in Amsterdam-Noord

1 Groente in de hoofdrol

1 groente in de hoofdrol georgina fuggle
  • 1 Groente in de hoofdrol
  • Fuggle, Georgina
  • € 19,99

Als je een boek bestelt, kun je kiezen uit ophalen in de winkel of thuisbezorgen. Verzendkosten zijn 1,95, tenzij anders aangegeven.

Honger!

Van 1 groente in de hoofdrol gaat je maag knorren, wanneer je althans, zoals ik, een groente-afficionado bent. Meer dan 100 inspirerende groenterecepten zijn het, ingedeeld op soort groente en daarna op losse groentes. Prei met dragoncrumble bijvoorbeeld, of pompoemtaart met kaneelmeringue en zoete aardappel-gnocchi met hete salieboter tot courgette-chocoladetaart met pistache.

Knort je maag al?

Hebben we niet al zo’n kookboek? Nee! Zo gesorteerd op groentesoort en zo simpel en zo aantrekkelijk vormgegeven hadden we nog niet.

Van de uitgever:
Groenten zijn veelzijdig, goedkoop en zitten boordevol goede eigenschappen. In dit boek verkent Georgina Fuggle de verschillende kleuren, texturen en smaken van groenten en maakt er heerlijke gerechten van. In elk recept ligt de focus op één groente. Profiteer van je tuinoogst en van goedkope aanbiedingen op de markt, bij de groenteboer of supermarkt, probeer eens een nieuwe groentesoort uit of ontdek een interessante manier om een oude favoriet te bereiden. De recepten bestaan uit stevige warme wintergerechten, lichte en gezonde zomersalades en natuurlijk ook een paar zoete gerechten voor elk seizoen. Alle gerechten zijn vegetarisch en makkelijk te bereiden. 1 Groente in de hoofdrol is een schatkist vol mooie en inspirerende recepten voor vegetariërs en (andere) groenteliefhebbers.

ISBN 9789462501706
Uitgever Forte Culinair
Verschenen 2017
Bladzijden 176 blz.
Bindwijze Softback