boekhandel over het water logo

De inspirerende boekhandel in Amsterdam-Noord

Waar is Bernadette?

waar is bernadette maria semple
  • Waar is Bernadette?
  • Semple, Maria
  • € 8,00

Als je een boek bestelt, kun je kiezen uit ophalen in de winkel of thuisbezorgen. Verzendkosten zijn 1,95, tenzij anders aangegeven.

Eeen heel fijn vakantieboek!

De moeders van school haten haar omdat ze altijd haar zonnebril ophoudt. Haar man houdt van haar, maar meer van zijn werk. De architecten van de wereld noemen haar een legende. Voor dochter Bee is ze alles: beste vriendin, steun en toeverlaat, grote zus, allesweter, moeder… Bernadette Fox. Op een dag is ze ineens weg. Wij lezers komen erachter wat er aan haar verdwijning vooraf ging door verschillende mails, brieven en rapporten en het verslag van Bee, maar hoe Bernadette verdween en waar ze is gebleven blijft lange tijd onduidelijk.

Knap hoe auteur Semple alle personages verschillende kanten weet te geven door de wisselende invalshoeken van de documenten die aangehaald worden. En dan is het ook nog grappig!

Kortom: een heerlijk zomerboek!

Van de uitgever:
Wie is Bernadette Fox? Voor haar man Elgie Branch, topman bij Microsoft, is ze zijn geestige, getalenteerde, wispelturige en getroebleerde vrouw. Voor designexperts is ze een revolutionair architect. Voor de moeders van school is ze een regelrecht gevaar. Voor de vijftienjarige Bee is ze haar beste vriendin, en gewoon mam. Maar dan verdwijnt Bernadette. Bee zet alles op alles om haar moeder terug te vinden.

ISBN 9789041712936
Uitgever Uitgeverij Rainbow
Verschenen 2018
Bladzijden 334 blz.
Bindwijze paperback