boekhandel over het water logo

De inspirerende boekhandel in Amsterdam-Noord

Thomas en de veer van de griffioen

thomas en de veer van de griffioen cornelia funke
  • Thomas en de veer van de griffioen
  • Funke, Cornelia
  • € 20,99

Als je een boek bestelt, kun je kiezen uit ophalen in de winkel of thuisbezorgen. Verzendkosten zijn 1,95, tenzij anders aangegeven.

Cornelia Funke: de koningin van het Duitse kinderboek

En toen was het uit… Thomas en de laatste draken is een voorleesboek waarvan je niet wil dat het uit is. Alle personages sluit je in je hart, van Thomas zelf tot het nurkse koboldmeisje zwavelkopje. Dus als hun avontuur ten einde is, wil je eigenlijk meer. Gelukkig is er nu, 13 jaar na de eerste Nederlandse druk van Thomas en de laatste draken, een vervolg: Thomas en de veer van de griffioen. Dat wordt heerlijk (voor)lezen in de herfstvakantie!

Van de uitgever:
Thomas en zijn vrienden moeten op zoek naar de zeldzame zonneveer van een griffioen om de laatste pegasus-eieren op aarde uit te laten komen. Maar griffioenen zijn niet alleen zeer zeldzaam, het zijn ook de gevaarlijkste en boosaardigste fabelwezens die er bestaan. En de tijd dringt – ze hebben slechts tien dagen om een zonneveer te bemachtigen.
Het wordt een adembenemende race tegen de klok, waarbij niet alleen het leven van de pegasus-veulens op het spel staat, maar ook dat van Thomas’ geliefde draak Long…

ISBN 9789045121079
Uitgever Querido
Verschenen 2017
Bladzijden 400 blz.
Bindwijze gebonden