boekhandel over het water logo

De inspirerende boekhandel in Amsterdam-Noord

Spuitende slagaders en Overstromende oceanen

spuitende slagaders overstromende oceanen jesse goossens linde faas
  • Spuitende slagaders en Overstromende oceanen
  • Goossens, Jesse
  • € 16,95

Als je een boek bestelt, kun je kiezen uit ophalen in de winkel of thuisbezorgen. Verzendkosten zijn 1,95, tenzij anders aangegeven.

Wat je zelf kunt doen bij kleine en grote rampen

Griezelig; bloed, pijn en ongelukken. Overstromingen, aardbevingen, brand. Misschien nog wel veel enger dan verhalen over vampieren, zombies en monsters. Daarom kan je Spuitende slagaders en Overstromende oceanen niet missen. Hierin staat wat je bij grote en kleine rampen moet doen. Wat helpt er beter tegen angst voor dingen die kunnen gebeuren dan te weten wat je moet doen?

In hoofdstukken zo divers als flauwvallen en vulkaanuitbarstingen legt Jesse Goossens uit hoe het kan gebeuren en wat je eraan moet doen. Ze lardeert het met leuke weetjes en Linde Faas tekent er in haar vrolijke stijl prachtige scenetjes bij.

Van de uitgever:

Weet jij wat je kunt doen als er een ramp gebeurt? Thuis of in de buurt? Dit is een handleiding bij vierendertig grote en kleine rampen vol grappige, griezelige en geweldige weetjes over alle mogelijke catastrofes. Want weet jij hoeveel botten je kunt breken? Hoe je moet reanimeren? Wat de grootste aardbeving ooit was? Hoe je kunt merken dat er een bosbrand aankomt? En hoeveel bloed er in je lijf zit? Een spetterend, vrolijk boek dat een plezier is om door te bladeren én een onmisbaar naslagwerk voor iedereen die anderen wil helpen en de wereld wat mooier wil maken. Een deel van de opbrengst van dit boek wordt geschonken aan het Rode Kruis.

ISBN 9789047709343
Uitgever Lemniscaat
Verschenen 2017
Bindwijze hardcover