boekhandel over het water logo

De inspirerende boekhandel in Amsterdam-Noord

Recepten voor liefde en moord

recepten liefde en moord sally andrew
  • Recepten voor liefde en moord
  • Andrew, Sally
  • € 12,50

Als je een boek bestelt, kun je kiezen uit ophalen in de winkel of thuisbezorgen. Verzendkosten zijn 1,95, tenzij anders aangegeven.

Tannie Maria schrijft een kookrubriek in het lokale suffertje. Maar zelfs op het droge, hete platteland van Zuid-Afrika nemen de grootgrutters het over: de recepten moeten plaatsmaken voor een probleemrubriek. Tannie Maria geeft haar eigen draai aan de opdracht en begint brieven te beantwoorden met recepten. Maar de brieven zijn lang niet allemaal onschuldige liefdesproblemen en voor ze het weet is ze verwikkeld in een moordonderzoek…
Prettig ongecompliceerd en vol recepten voor verkoelende (en troostende) gerechten.

De Zuidafrikaanse Tannie Maria is een weduwe van middelbare leeftijd die van koken én eten houdt. Als culinair columniste schrijft ze recepten voor de krant, totdat de redactie haar een nieuwe rubriek geeft als Lieve Mona. Natuurlijk blijft zij als ze maar even de kans krijgt haar recepten delen – niks zo troostend als traditio nele Milktart bij liefdesverdriet. Terwijl ze mensen helpt met hun problemen moet Tannie Maria ook haar eigen problemen onder ogen zien, met name wanneer ze een brief krijgt van een vrouw die door haar man wordt mishandeld. Als deze vrouw vervolgens wordt vermoord, raakt Tannie Marie betrokken bij het moordonderzoek… tot ergernis van de rechercheur met de indrukwekkende kastanjebruine snor. Sally Andrews heerlijke heldin brengt intrige, romantiek en kookkunsten samen in deze onweerstaanbare spannende roman.

ISBN 9789492086396
Uitgever Orlando
Verschenen 2017
Bladzijden 420 blz.
Bindwijze paperback