boekhandel over het water logo

De inspirerende boekhandel in Amsterdam-Noord

Notities uit de jungle

Notities uit de jungle Hanya Yanagihara
  • Notities uit de jungle
  • Yanagihara, Hanya
  • € 20,99

Als je een boek bestelt, kun je kiezen uit ophalen in de winkel of thuisbezorgen. Verzendkosten zijn 1,95, tenzij anders aangegeven.

Bizarre vertelling, verrassend goed!

Als je houdt van onbetrouwbare vertellers, niet per se sympatieke hoofdpersonen en grootse, schokkende verhalen, dan raad ik je de roman Notities uit de jungle van Hanya Yanagihara zeer aan. Norton Perina gaat als jonge arts mee op expeditie naar een raadselachtig eiland. Ze ontdekken een volk dat misschien wel het eeuwige leven heeft- de droom van de Westerse wereld. Langzaam wordt het een nachtmerrie… Niet alleen voor de eilandbewoners, ook voor Norton Perina zelf. Je wordt meegezogen in zijn denkwereld, die niet altijd comfortabel is.Het is bij vlagen een heftig boek.

Fanstatisch geschreven. Yanagihara schreef meer dan 20 jaar aan dit boek. Dat lees je er niet aan af. Haar stijl sprankelt en is meeslepend.

Tijdens Möhlemanns & Köhlemanns zette Lot dit in de etalage. Dit boek en Een honger van Jamal Ouariachi hebben dezelfde man als uitgangspunt. Beide boeken zijn boevendien zeer lezenswaardig!

ISBN 9789046821473
Uitgever Nieuw Amsterdam
Verschenen 2015
Bindwijze paperback
Andere talen engels - €16,50

buikbandje

Meest bizarre boek ooit gelezen – Luc