boekhandel over het water logo

De inspirerende boekhandel in Amsterdam-Noord

Het bos slaapt

het bos slaapt rebecca dautremer
  • Het bos slaapt
  • Dautremer, Rébecca
  • € 19,99

Als je een boek bestelt, kun je kiezen uit ophalen in de winkel of thuisbezorgen. Verzendkosten zijn 1,95, tenzij anders aangegeven.

Een nieuwe Dautremer!

IN HERDRUK

Wij zijn fan van Rébecca Dautremer, zoals jullie waarschijnlijk weten. Haar nieuwe boek is ook weer wonderschoon. Twee mannen wandelen. De één wil de ander het bos laten zien, want daar is iets vreemds aan de hand. Iedereen slaapt! Al 100 jaar! Is dat niet een beetje overdreven? Als dat slapende bos je bekend voorkomt, dan zal je dit boek nog extra kunnen waarderen, maar de platen op zichzelf zijn o zo prachtig.

Van de uitgever:
Twee personen, waarvan er een op een prins lijkt, staan te praten aan de rand van de weg. Ze merken een vlinder op, een kikker, een konijn, een olifant, een ridder… allemaal in slaap. Dichter bij de stad merken ze een kind op een schommel, een orkest, twee boksers, een koning en een koningin… al iets wakkerder. Er is geen twijfel aan, we bevinden ons in de wereld van Doornroosje. In dit magische prentenboek brengt Rébecca Dautremer haar eigen versie van dit populaire sprookje.

ISBN 9789059088597
Uitgever Davidsfonds
Verschenen 2017
Bladzijden 64 blz.
Bindwijze gebonden