boekhandel over het water logo

De inspirerende boekhandel in Amsterdam-Noord

Het Bos Boek

het bos boek jo schofield
  • Het Bos Boek
  • Schofield, Jo
  • € 15,50

Als je een boek bestelt, kun je kiezen uit ophalen in de winkel of thuisbezorgen. Verzendkosten zijn 1,95, tenzij anders aangegeven.

Herfst: lekker naar buiten

Ontdek wat je allemaal kunt doen met een tak, dat is de ondertitel van dit boekje met knutseltips voor buiten en binnen. Als het buiten goed weer is helpt het boek je een hut te bouwen in het bos of het bouwen van een vuurtje. Maar ook na de boswandeling is de pret nog niet over. Sterrenstafjes maken, of een vliegtuig, een schilderijlijst of dieren van takken en klei. Voor grotere gezelschappen staan er bosspellen in beschreven en voor op de open plek een zonnewijzer. Kortom: een veelzijdig boek, dat kinderen vanaf een jaar of 8 zelfstandig kunnen gebruiken.

Van de uitgever:
Takken vormen het ultieme speelgoed. Puur natuur, voor alle doeleinden geschikt, gratis, en met grenzeloze mogelijkheden voor spelletjes en avonturen buitenshuis. Takken stimuleren de fantasie en vormen het ruwe materiaal om praktisch alles van te maken! In dit boek geven Jo Schofield en Fiona Danks talrijke suggesties voor wat je allemaal met takken kunt doen – avontuurlijke en fantasievolle spelletjes, hutten bouwen en kampvuren maken, houtbewerking, muzikale toepassingen, bordspelen, te veel om op te noemen. Een heerlijk boek waar kinderen zich uren mee kunnen vermaken, thuis of op vakantie!

ISBN 9789060386804
Uitgever Christofoor
Verschenen 2012
Bindwijze gebonden