boekhandel over het water logo

De inspirerende boekhandel in Amsterdam-Noord

De blitskikkerclub

blitskikkerclub komt naar over het water
  • De blitskikkerclub
  • Stoel, Eveline
  • € 15,99

Als je een boek bestelt, kun je kiezen uit ophalen in de winkel of thuisbezorgen. Verzendkosten zijn 1,95, tenzij anders aangegeven.

De blitskikkerclub komt naar Over het water!

De blitskikkerclub is een fijne club! Er zijn maar 3 regels: blitskikkers maken lol, blitskikkers helpen een broeder in nood, blitskikkers houden zich aan de clubcode.

Sam kan een heleboel dingen goed. Hij heeft er zelfs een lijst van gemaakt en daar staan bijna 700 dingen op die Sam goed kan. Maar één ding kan hij niet: goed boos zijn. Daar komt verandering in als hij een nieuwe vriend krijgt, Kick, de blitskikker. Hij neemt Sam mee naar de Blitskikkerclub. Daar leert Sam zijn boosheid te beheersen en zijn lijst van dingen die hij goed kan wordt nóg langer. Bovendien wint hij een wedstrijd boeren laten!

Een fijn boek! Zowel voor kinderen (5-8 jaar) als voor voorlezers. Onder het vrolijke verhaal over de blitskikkers en hun uitstapjes, wedstrijden en feesten gaat een leerzaam verhaal schuil over de nadruk leggen op de dingen die je wél kan, over vriendschap en kunnen zijn wie je bent. Als ouder kun je genieten van die empowerment.

Achterin het boek staan blitskikkerrecepten en tips om je eigen club te beginnen. Maar alleen al de lijst die Sam maakt van alle dingen die hij goed kan, is inspirerend voor kinderen!

23 Januari komen de schrijver en de illustrator in de winkel om voor te lezen, te tekenen en boren te laten. Kom ook! De middag begint om 14 uur.

 

ISBN 9789047620327

buikbandje

‘Wat jammer dat het uit is. Mag ik nu zelf een Blitskikkerclub beginnen?’ Arthur, 6 jaar