boekhandel over het water logo

De inspirerende boekhandel in Amsterdam-Noord

Amsterdamse Beestenboel

  • Amsterdamse Beestenboel
  • Loorbach, Liedewij
  • € 16,95

Als je een boek bestelt, kun je kiezen uit ophalen in de winkel of thuisbezorgen. Verzendkosten zijn 1,95, tenzij anders aangegeven.

Amsterdamse Beestenboel

De natuur is niet ver weg. Met het boek van Liedewij Loorbach in de hand vinden kinderen in het dichtstbij zijnde park (of ietsje verderweg) ooievaars, vleermuizen en ringslangen. Vol informatie en vrolijke tekeningen en plattegronden. Een kijk-, lees- en doeboek. Op naar het Noorderpark, naar die modderige poel, daar vind je ijsvogels met Amsterdamse Beestenboel!

Van de uitgever:

Elk Amsterdams kind verdient Amsterdamse Beestenboel onder z’n kussen! Om zelf te lezen is het boek geschikt van kinderen tussen 6 en 9 jaar. Voor jongere kinderen is het superrijk geïllustreerde boek een fijn voorlees- en kijkboek.

Lezen verrijkt je wereld, prikkelt je fantasie. Van rauzen in het groen wordt je hoofd rustig en je lijf gezond. Wij van de Beestenboel willen alle Amsterdamse kinderen (nog meer) laten houden van boeken. En we willen ze de natuur in krijgen. Vieze knieën, natte haren, ‘kijk, een pissebed!’. Wie wil zijn kind nou niet lekker vies van de natuur zien thuiskomen?

ISBN 9789082674200
Uitgever Stichting Natuur in de Stad
Verschenen 2017
Bladzijden 98 blz.
Bindwijze Gebonden