boekhandel over het water logo

De inspirerende boekhandel in Amsterdam-Noord

27
maart

Nachtouderavond

Nachtouders Saskia de Coster

Aanvang: 20 uur, Van der Pekstraat 59

In samenwerking met Familie Noord organiseren we een avond over de mindere, onzekere kanten van het ouderschap naar aanleiding van het boek Nachtouders van Saskia de Coster. Deel je ouderlijke missers en verbrand je schuldgevoel!
Aan de hand van passages uit het boek van De Coster (en een paar andere, prachtige ouderschapsboeken) delen ouders uit Noord (andere delen van Amsterdam zijn ook welkom!) verhalen over ons eigen falende oudergevoel. De echte verhalen, die je niet op Facebook deelt, die je overvallen als je ’s nachts niet kan slapen, die je de tranen in je ogen doen springen als je je kind in je armen houdt… Kortom, die facetten van het ouderschap die je te weinig deelt.

Wij zorgen voor mooie voorgelezen passages, luisterende oren, gedeelde gevoelens en compassie, maar ook voor koffie, thee en lekkers en een vuurkorf om je schuldgevoel in te verbranden.

Kom je ook? De toegang is 5 euro, met stadspas 2 euro. Aanmelden kan via lot@boekhandeloverhetwater.nl. Vanwege het intieme karakter van de avond is het aantal plaatsen beperkt.

http://boekhandeloverhetwater.nl/agenda/nachtouderavond/